Zaplenjeno više od šest kilograma heroina, uhapšen makedonski državljanin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od šest kilograma heroina, uhapšen makedonski državljanin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su više od šest kilograma heroina i uhapsili A. Z. (1965) makedonskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u blizini Lapova, prilikom pretresa automobila marke „ford fiesta“ kojim je upravljao osumnjičeni, u specijalno izrađenim bunkerima pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 6,5 kilograma heroina spakovanih u 12 paketa.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Somborac uhapšen zbog droge

Izvor: 025info.rs, 29.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su S. V. (1993) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u stanu osumnjičenog pronašla više od 500 grama marihuane i 40 semenki...

Nastavak na 025info.rs...

ZAPLENJENO 30 KILOGRAMA HEROINA NA GRADINI: Pogledajte gde je sve Bugarin krio pakete s drogom! TRESO SE OD STRAHA!

Izvor: Kurir, 29.Jan.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su, na Graničnom prelazu Gradina, više od 30 kilograma heroina i uhapsili bugarskog državljanina Z. G. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.