Zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske u Trebinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2018, 03:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske u Trebinju

Srbija je u prethodne četiri godine investirala i donirala za projekte u Republici Srpskoj oko 21,5 miliona evra, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić posle zajedničke sednice dve Vlade koja je održana u Trebinju. Sve jača Srbija, sve jača RS, sve više zajedničkih projekata i to sve dolazi u jednom značajnom političkom trenutku za Srbiju. Mislim da je retko kada bila ovako važna bliskost i jedinstvo srpskog naroda, rekla je Brnabić na konferenciji za novinare.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Trebinju zajednička sednica vlada Srbije i RS

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Trebinje -- U Trebinju zajednička sednica vlada Republike Srbije i Republike Srpske, na kojoj se razgovara o započetim i budućim projektima i regionalnoj saradnji...Planirano je i potpisivanje memoranduma i sporazuma između dve vlade...Očekuje se potpisivanje Memoranduma o saradnji vlada Republike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.