Žagubica: Pijan izazvao udes u kome je poginuo traktorista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žagubica: Pijan izazvao udes u kome je poginuo traktorista

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žagubici uhapsili su D. M. (32) iz okoline Žagubice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas PU Požarevac.

Sumnja se da je D.M. u nedelju, oko 17.50 časova na državnom putu Petrovac - Žagubica, na mestu Ljubina crepana, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

D. M. se tereti da je upravljajući putničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozilom „reno klio" požarevačke registarske oznake, pod uticajem alkohola i usled neprilagođene brzine, prednjim delom vozila direktno udario u traktor sa priključkom za izvođenje radova, kojim je upravljao 66-ogodišnji muškarac iz Žagubice.

Nakon udesa, vozač traktora prevezen je u petrovačku bolnicu gde je usled zadobijenih povreda preminuo, dok je D. M. zadobio lake telesne povrede.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U ŽAGUBICI Vozio pijan i izazvao udes u kom je poginuo traktorista

Izvor: Blic, 11.Feb.2019

Policajci u Žagubici uhapsili su D. M. (32) iz okoline Žagubice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas PU Požarevac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.