Zadavili starca, pa ukrali 20.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadavili starca, pa ukrali 20.000 evra

Policija i dalje traga za osobama osumnjičenim da su pre desetak dana, u porodičnoj kući u Ulici nova u Hrtkovcima kod Rume, ubile Lazu Romčevića (70) i odnele oko 20.000 evra, saznaju "Večernje novosti". 

Kako prenosi list, nepoznati provalnici su prvo vezali starca i njegovu ženu Savu, koja je nekako uspela da se odveže, pobegne i pozove policiju.

Iako su pripadnici Policijske uprave brzo stigli, razbojnici su uspeli da pobegnu sa većom sumom novca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Laza je pronađen mrtav, a pretpostavlja se da je ugušen.

Zločin koji je potresao ovo sremsko selo u večernjim satima dan pred doček Nove godine, još nije smirio strasti kod meštana. I dalje se ne zna ko je upao u kuću mirnih i poštenih ljudi, koji su se ratnih devedesetih skućili u ovom selu.

"Sava ima inostranu penziju, jer je radila negde preko, mislim u Nemačkoj. Zajedničke dece nisu imali, živeli su sami i sigurno da su štedeli novac. Sećam se kad su došli iz Osijeka, i ovde kupili kuću, tada su počeli život iz početka", priča za "Novosti" jedna od komšinica ove porodice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.