Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2023, 15:19

Za unapređenje socijalne zaštite u AP Vojvodini 240 miliona dinara

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić. uručio je danas ugovore za unapređenje ustanova socijalne zaštite na teritoriji AP Vojvodine. Po konkursu za finansiranje, odnosno sufinansiranje mera, aktivnosti i programa u oblasti socijalne zaštite u 2023. godini, sredstva u visini od 240 miliona dinara raspodeljena su na 112 projekata, koje će realizovati ustanove za smeštaj korisnika i centri za socijalni rad, saopšteno je iz Pokrajinske vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA UNAPREĐENJE SOCIJALNE ZAŠTITE U AP VOJVODINI 240 MILIONA: Ugovore uručio pokrajinski sekretar Predrag Vuletić

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jun.2023

Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić uručio je danas ugovore za unapređenje ustanova socijalne zaštite na teritoriji AP Vojvodine. Po konkursu za finansiranje, odnosno sufinansiranje mera, aktivnosti i programa u oblasti socijalne zaštite...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.