Za kofer pomislili da je bomba u Putniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za kofer pomislili da je bomba u "Putniku"

Ulica Ilije Ognjanovića u centru Novog Sada, bila je zatvorena nekoliko sati zbog dojave o bombi u hotelu "Putnik".

Prema nezvaničnim informacijama, gost je zaboravio kofer u bašti hotela, što je izazvalo sumnju, pa je pozvana policija.

Čitav hotel bio je evakuisan, a ulica zatvorena za pešake i automobile. Posle 21 časa, vlasnik kofera se vratio, a ulica je ubrzo otvorena za saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Pometnja u hotelu "Putnik" zbog crnog kofera

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014

Više od sat vremena hotel Putnik u centru Novog Sada bio je evakuisan, a Ulica Ilije Ognjanovića zatvorena, zbog dojave o sumnjivom koferu ispred zgrade hotela, javlja B92. Prema nezvaničnim informacijama, radnik obezbeđenja je prijavio novosadskoj policiji da se ispred objekta nalazi kofer, te je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.