Za industrijske zone 30 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za industrijske zone 30 miliona dinara

Pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin uručio je danas ugovore za infrastrukturno uređenje industrijskih zona u devet opština u Vojvodini, vredne ukupno 30 miliona dinara.

Tu finansijsku pomoć su, na odgovarajućem konkursu, dobile opštine Bačka Topola, Mali Iđoš, Irig, Kula, Bela Crkva, Inđija, Beočin, Bačka Palanka i Ada, saopštio je Biro Pokrajinske vlade za odnose s javnošću.

Najveći iznos, od deset miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara, dobila je Bačka Topola jer, kako je obrazložio Vasin, industrijska zona te opštine nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u blizini autoputa Beograd-Budimpešta pa će, zahvaljujući tim sredstvima iz pokrajine biti zaokružena njena infrastrukturna celina.

Vasin je prilikom uručivanja ugovora napomenuo da u Vojvodini postoji 39 industrijskih zona i dodao da je cilj da sve one budu infrastrukturno opremljene u narednih nekoliko godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina: Za uređenje industrijskih zona 30 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Dec.2014

Pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnostt polova Miroslav Vasin uručio je danas ugovore za infrastrukturno uređenje industrijskih zona u devet opština u Vojvodini, vredne ukupno 30 miliona dinara...Tu finansijsku pomoć su, na odgovarajućem konkursu, dobile opštine Bačka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vasin: SNS obmanjuje građane Vojvodine

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 16:17

Vojvođanski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin izjavio je danas da tvrdnje da je polovina lokalnih samouprava u grupi nerazvijenih ili nedovoljno razvijenih, šalju lošu poruku zainteresovanim investitorima...On je naglasio, da zvanični ekonomski pokazatelji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.