Za finansiranje projekata manjina stigla 372 projekta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za finansiranje projekata manjina stigla 372 projekta

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije objavilo je listu vrednovanja i rangiranja projekata i programa prispelih na konkurs za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine u 2019. godini.

Na konkursu se prijavilo 372 udruženja, a učesnici konkursa imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju, kao i pravo prigovora u roku od tri dana od dana objavljivanja liste.

Odluku o prigovoru Komisija ministarstva donosi u roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 15 dana od dana njegovog prijema, dok će Odluku o raspodeli sredstava iz Fonda, odnosno odluku o tome koji će projekti biti podržani, doneti resorni ministar u roku od 30 dana od dana utvrđivanja ove liste, nakon što Komisija razmotri sve prigovore.

Izabrani projekti će biti podržani novčanim sredstvima u iznosu od 150.000 do 728.000 dinara.

Cilj javnog konkursa je unapređenje kulturne delatnosti organizacija, udruženja i fondacija nacionalnih manjina u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.