Za dan prodato više od 8.000 karata za Exit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dan prodato više od 8.000 karata za Exit

Prvog dana prodaje karata za muzički festival Exit, koji će se održati od 12. do 15. jula, prodato je više od 8.000 jednodnevnih ulaznica, saopštili su organizatori.

Festival će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, a prvog dana prodaje ulaznica u novosadskom Pariskom centru, počeli su da se formiraju redovi već od osam sati ujutru.

Kako se navodi, ulaznice za finalnu noć Exita prodate su za manje od 40 minuta, a sat vremena kasnije planule su i najpovoljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulaznice za preostala tri dana festivala, ukupno 5.000 karata.

Prva tri kupca dobili su i Konvers patike, sledećih 10 majice, a još 10 Konvers pakete, dok su svim kupcima podeljeni Egzit poklon paketi sa posterima, stikerima i bedževima.

Organizatori napominju da su i dalje dostupne ulaznice po novoj promo ceni sa čak 60 odsto popusta, koje koštaju 2.590 dinara, međutim zbog ograničenog broja očekuje se da će ubrzo biti rasprodate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za dan prodato više od 8.000 karata za Exit

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2018

NOVI SAD - Prvog dana prodaje karata za muzički festival Egzit, koji će se održati od 12. do 15. jula, prodato je više od 8.000 jednodnevnih ulaznica, saopštili su organizatori...Festival će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, a prvog dana prodaje ulaznica u novosadskom Pariskom centru, počeli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.