Za aktivan raspust đaka u Vojvodini pokrajina izdvojila 10 miliona dinara

Izvor: Blic, 18.Jun.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za aktivan raspust đaka u Vojvodini pokrajina izdvojila 10 miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu raspodelio je danas 10 miliona dinara za 54 osnovne i srednje škole u Vojvodini, koje će sprovoditi program “Aktivan raspust”.

U okviru tog programa osnovci i srednjoškolci će leto provoditi u raznim sportskim aktivnostima, a učiće i o ekologiji i umetnosti, i provoditi vreme u kampovima i na edukativnim izletima.

Pokrajinska vlada dodelila je danas u Staroj Pazovi 31 milion dinara za poboljšanje kvaliteta školovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mladih u Vojvodini, Školi za decu sa smetnjama u razvoju “Anton Skala”.

Pokret gorana Vojvodine najavio je danas da će od 20. do 26. juna biti održan prvi u nizu ekoloških kampova, u okviru manifestacije “Leto u Sremskim Karlovcima”, u kojem učestvuju učenici osnovnih škola.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.