ZIG: Realizacija plana preko 80 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIG: Realizacija plana preko 80 odsto

Direktor Zavoda za izgradnju grada Novi Sad (ZIG) Goran Višnjić izjavio je danas da će to preduzeće ove godine imati realizaciju godišnjeg plana i programa veću od 80 procenata.

Višnjić je rekao Tanjugu da je realizacija tog plana i programa u ovom trenutku više od 70, odsto od celokupnog godišnjeg plana.

"Moram da se pohvalim da je ove godine, do ovog momenta, Zavod za izgradnju grada ugovorio više od 70 procenata poslova koji su bili u planu i programu pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << budžetiranju, odnosno rebalansu budžeta", rekao je Višnjih.

On je naglasio da smatra da će ova godina biti jako uspešna sa poslovnog gledišta Zavoda za izgradnju grada Novi Sad.

Po Višnjićevim rečima ZIG u ovom trenutku izvršava veliki broj poslova od uređenja dečjih igrališta, asfaltiranja pojedinih platoa ispred škola, do uređivanja i postavljanja urbanog mobilijara i osvetljenja.

"Trenutno radimo nekoliko ulica na kojima radovi imaju ozbiljnu finansijsku vrednost kao što su Vardarska ulica, Tihomira Arsića, Viteška i druge u kojima će biti uvedeno i kompletno obezbeđenje", rekao je Višnjić.

Za nekoliko dana, kako je najavio Višnjić, rekonstrukcijom kolovozne trake kreće uređenje Temerinske ulice, jer, kako kazao, "nije na ponos Novog Sada" da je na isključenju sa autoputa tako loš kolovoz. On je kazao da je vrednost radova na Temerinskoj ulici procenjena na oko 100 miliona dinara sa PDV.

"Radićemo rekonstrukciju postojeće i izgradnju druge trake, tako da ćemo imati Temerinsku ulicu do autoputa u punom profilu bulevarskog tipa", rekao je Višnjić dodajući da on smatra da Novi Sad zaslužuje da ima još jedan uređen ulaz, odnosno, izlaz iz grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.