Vulin: Vučić je prvi predsednik koji će ispuniti obećanje da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2021, 10:48

Vulin: Vučić je prvi predsednik koji će ispuniti obećanje da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha. Ministar je nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije, naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

"Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo“, saopštio  je ministar Vulin, navodi se u saopštenju.

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

"Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana“, poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA PROTIV KORUPCIJE GLAVNI PRIORITET - NEMA ZAŠTIĆENIH, SVI PADAJU! Obećanje predsednika se ispunjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2021

Vulin je istakao da narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost..Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vulin: Hapšenje Aleksandra Jovičića dokaz da nema zaštićenih

Izvor: RTS, 04.Jun.2021, 08:38

Hapšenje predsednika beogradske opštine Palilula i visokog funkcionera SNS-a dokaz je da niko neće biti zaštićen od odgovornosti, rekao je za RTS ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. . Do sada je bilo nezamislivo da neko ko je na vlasti bude uhapšen, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.