Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 15:48

Vujović: Uskoro kreće modernizacije centra za upravljanje otpadom Srem-Mačva

SREMSKA MITROVICA – Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Sremskoj Mitrovici ekološke projekte koji se realizuju uz podršku Ministarstva i najavila da uskoro kreće realizacija kapitalnog projekta nadogradnje i modernizacije regionalnog centra za upravljanje otpadom Srem-Mačva. Vujović je istakla da se ovi projekti sprovode sa ciljem unapređenja kvaliteta vazduha, zemljišta, a […]
Vest Vujović: Uskoro kreće modernizacije centra za upravljanje otpadom Srem-Mačva objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujović: Uskoro počinje modernizacija centra za upravljanje otpadom Srem-Mačva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Sremskoj Mitrovici ekološke projekte koji se realizuju uz podršku Ministarstva i najavila da uskoro počinje realizacija kapitalnog projekta nadogradnje i modernizacije regionalnog centra za upravljanje otpadom Srem-Mačva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Najmlađe odbojkašice Srema iz Sremske Mitrovice uspešne i u ovogodišnjoj sezoni

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024

SREMSKA MITROVICA – Koliko se dobro radi u odbojkaškim klubovima Mitrovice najbolje potvrđuju rezultati postignuti u prethodnim godinama. Nekoliko titula prvaka Srbije i Vojvodine u pretpionirskoj, pionirskoj i kadetskoj konkurenciji najbolji su dokaz uspešnog rada sa mlađim kategorijama igračica....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.