Vučić uoči okruglog stola: Zastupaću pozicije Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Okt.2022, 16:30

Vučić uoči okruglog stola: Zastupaću pozicije Srbije

PRAG – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas u Pragu na Okruglom stolu o energetici, klimatskim pitanjima i ekonomskoj situacija, a uoči početka istakao je da će kao i na svakom mestu zastupati pozicije Srbije. “Lideri na okupu pred početak diskusije o najbitnijim pitanjima koja opterećuju ceo svet. Kao i na svakom mestu, zastupaću pozicije […]
Vest Vučić uoči okruglog stola: Zastupaću pozicije Srbije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučić uoči okruglog stola u Pragu: Zastupaću pozicije Srbije

Izvor: Blic, 06.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas u Pragu na Okruglom stolu o energetici, klimatskim pitanjima i ekonomskoj situacija, a uoči početka istakao je da će kao i na svakom mestu zastupati pozicije Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.