Vučić u ponedeljak sa Hanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 04:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u ponedeljak sa Hanom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom u ponedeljak, 5. decembra.

Tom prilikom, premijer Vučić će u 11.00 časova prisustvovati ceremoniji potpisivanja Finansijskog ugovora za podršku temeljnoj transformaciji javne uprave Republike Srbije u prostorijama EU Info centra, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nakon ceremonije potpisivanja planirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su izjave Vučića i Hana.

Ugovor za podršku temeljnoj transformaciji srpske javne uprave, vredan je 80 miliona evra, saopštila je juče Delegacija EU u Srbiji.

Pred posetu, komesar Han je izjavio da "Srbija pripada porodici Evropske unije i čini izvanredan napredak u pravcu svog strateškog cilja, članstva u EU".

On je naglasio da je EU Srbiji najbolji partner u trgovini, investicijama i finansijskoj podršci u svim sektorima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.