Vučić prikazao kako će izgledati buduća srpska fabrika vakcina (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2021, 10:01

Vučić prikazao kako će izgledati buduća srpska fabrika vakcina (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na Instagramu objavio video snimak na kojem je prikazan izgled buduće srpske fabrike vakcina.

"Ovako bi trebalo da izgleda srpska fabrika vakcina koju gradimo sa našim partnerima iz UAE i Kine. Uskoro kreće i izgradnja pogona za proizvodnju PCR testova. Ponosan na Srbiju i njena dostignuća u medicini, farmaciji i zdravstvu!", naveo je predsednik Srbije u tekstu postavljenom uz video.

Video je objavljen na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić objavio snimak buduće srpske fabrike vakcina

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2021

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na Instagramu objavio video-snimak na kojem je prikazan izgled buduće srpske fabrike vakcina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.