Vučić na onlajn Samitu za demokratiju na poziv predsednika SAD

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Mar.2023, 15:30

Vučić na onlajn Samitu za demokratiju na poziv predsednika SAD

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na onlajn Samitu za demokratiju, na poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena, objavljeno je na Instagram nalogu predsednika Srbije buducnostsrbijeav. Svetski lideri okupiće se ove nedelje na virtualnom, drugom Samitu za demokratiju, koji počinje danas. Samit uključuje 120 zemalja, civilnih grupa i tehnološke kompanije. Zajednički domaćini ovogodišnjeg samita biće […]
Vest Vučić na onlajn Samitu za demokratiju na poziv predsednika SAD objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić učestvuje na Samitu za demokratiju, na poziv Bajdena

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksanar Vučić učestovovao je danas na onlajn Samitu za demokratiju, na poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena, objavio je Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Nastavak na Danas...

Bajden otvorio svetski samit obećanjem 690 miliona dolara za jačanje demokratije, učestvuje i Vučić

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

Predsednik SAD Džozef Bajden otvorio je danas drugi Samit za demokratiju najavom da će SAD uložiti 690 miliona dolara u programe jačanja demokratije širom sveta.

Nastavak na Danas...

Samit za demokratiju: Šta svet ostavlja budućim generacijama?

Izvor: VOA, 29.Mar.2023

Lideri najmanje sto dvadeset država sveta, kao i predstavnika civilnog sektora, učestvuju na Samitu za demokratiju - manifestaciji koji organizuju Sjedinjene Države uz pomoć Uz Sjedinjene Kostarike, Holandije, Južne Koreje i Zambije. Svrha okupljanja svetskih lidera, koje na inicijativu američke...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.