Vučić i premijerka čestitali jevrejski praznik Hanuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2021, 10:27

Vučić i premijerka čestitali jevrejski praznik Hanuku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas rabinu Isaku Asielu i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji praznik Hanuku.

U čestitci predsednika Vučića se kaže:

"Od srca Vam čestitam Hanuku, Praznik Svetlosti.

Neka sećanje na borbu za slobodu i čuvanje identiteta i tradicije bude trajno i nepresušno nadahnuće, da čuvajući svoje duhovno blago doprinosimo napretku ljudske zajednice.

Uvereni smo u neraskidive veze kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su povezani srpski i jevrejski narod".

Brnabić: Poštujmo jedni druge 

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas rabinu Isaku Asielu i pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji praznik Hanuku.

Neka ovaj praznik svetlosti, koji se slavi u znak sećanja na slobodu, i u ovim vremenima punim izazova bude vodilja i podsećanje svima nama da ono što smo stekli decenijama čuvamo, negujemo i da poštujemo jedni druge.

Povezanost naša dva naroda je snažna i zato zajednička borba za napredak jeste naša budućnost.

Neka je radnosna Hanuka, poručila je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke za Hanuku

Izvor: RTS, 29.Nov.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić čestitali su rabinu Isaku Asielu i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji praznik Hanuku. . "Od srca Vam čestitam Hanuku, Praznik Svetlosti. Neka sećanje na borbu za slobodu i čuvanje identiteta i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.