Mađarska i Srbija imaju odlične ekonomske i političke odnose: UBM gradi fabriku kod Šida, investicija vredna 24 miliona 

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2022, 05:10

Mađarska i Srbija imaju odlične ekonomske i političke odnose: UBM gradi fabriku kod Šida, investicija vredna 24 miliona 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Adaševcima da je u eri kada niko nikoga ne sluša, u vremenu opšte političke histerije, dobro imati gosta i prijatelja kao što je ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto i čuti poruke mira, razuma, i racionalnog procenjivanja svega što se oko nas zbiva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIJATRO STIGAO U BEOGRAD Danas postavljanje kamena temeljca za izgradnju fabrike u Adaševcima

Izvor: Blic, 09.Mar.2022

Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto, doputovao je jutros u Beograd, kako bi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao obeležavnju početka izgradnje fabrike UBM grupacije iz Mađarske.

Nastavak na Blic...

Položen kamen temeljac za mađarsku fabriku kod Šida

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2022

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto prisustvovali su polaganju kamena temeljca za izgradnju fabrike stočne hrane mađarske UBM grupe u Adaševcima kod Šida i tom prilikom istakli istorijske dobre i prijateljske odnose dvije zemlje i dva naroda kao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.