Vučić: “Zvezdane staze” stigle u Srbiju, Rivijan je najinovativnija kompanija za e-vozila

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Dec.2022, 14:00

Vučić: “Zvezdane staze” stigle u Srbiju, Rivijan je najinovativnija kompanija za e-vozila

BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, na otvaranju tehnološkog centra američkog proizvođača električnih vozila Rivijan na Novom Beogradu, da su “zvezdane staze” stigle u Srbiju s obzirom da je došla jedna od najinovativnijih kompanija u svetu za e-vozila. “Danas sam prvi put osetio kako to izgleda biti Žan Lik Pikard iz Zvezdanih staza […]
Vest Vučić: “Zvezdane staze” stigle u Srbiju, Rivijan je najinovativnija kompanija za e-vozila objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO Vučić: Ja sam seljak čovek, naučio na menjač, prvi put sam osetio kako je biti Žan Lik Pikard

Izvor: Radio 021, 08.Dec.2022

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, na otvaranju tehnološkog centra američkog proizvođača električnih vozila Rivijan na Novom Beogradu, da su "Zvezdane staze stigle u Srbiju".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.