Vučić: Kultura temelj budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Kultura temelj budućnosti

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je danas na zvaničnom instagram nalogu "avucic" novi spot u kojem podseća da će Srbija do 2025. godine imati nove muzeje, kulturne centre, galerije, biblioteke, arheološka nalazišta i spomenike.

"Kultura je temelj naše budućnosti do 2025. Imaćemo nove muzeje, kulturne centre, galerije, biblioteke, arheološka nalazišta i spomenike. Gradićemo novu zgradu filharmonije. Naša deca će učiti o našim korenima u novom muzeju u Resavskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulici u Beogradu, a Muzej 20. veka u Novom Sadu će građanima predstavljati dešavanja koja su obeležila 20. vek. A to je tek početak", piše na Instagram nalogu.

Kako je naveo, cilj je da se deci obezbedi što više kulturnih sadržaja.

"Želimo da generacije koje dolaze budu ponosne na nas", piše Vučić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Vučićev spot sa fokusom na kulturu: Srbija će do 2025. dobiti nove muzeje, galerije, biblioteke, u planu ambiciozni projekti

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2020

„Do 2025. godine imaćemo nove muzeje, kulturne centre, galerije, biblioteke, arheološka nalazišta i spomenike", navodi se u spotu Srbija će u narednih pet godina dobiti nove institucije kulture, navodi se novom spotu Srpske napredne stranke objavljenom na Instagram stranici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.