Vučić: Glas Srbije čuo se jasno prethodne nedelje u UN

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022, 11:22

Vučić: Glas Srbije čuo se jasno prethodne nedelje u UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video u kojem je rezimirao događaje protekle sedmice.

"Glas Srbije čuo se jasno i glasno prethodne nedelje u Ujedinjenim nacijama, jer istina uvek tako odzvanja. Svetu smo poručili da je Srbija ta koja poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet svih članica ove organizacije i da isto očekujemo od njih kada je naša zemlja u pitanju.

U ovim izazovnim vremenima Srbija će biti pouzdan partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svima, spremna na saradnju, kompromis i odbranu međunarodnog prava, ali neka znaju da ćemo se na prvom mestu boriti za interese Srbije i život srpskog naroda.

A ja ću svakoga, uvek i svuda, sa ponosom pozdravljati najlepšim srpskim pozdravom: Živela Srbija!", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.