Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jun.2023, 20:42

Vučić: Ako ne nađemo sagovornike, idemo na prevremene parlamentarne izbore – prelazne Vlade neće biti

BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić istakao je u večerašnjem obraćanju javnosti da je jasno da ćemo imati prevremene parlamentarne izbore i da je samo pitanje meseca kada će se oni dogoditi, kao i da prelazne vlade neće biti. – Mi ćemo nastaviti da čekamo neke ljude da dođu da razgovaramo, ali nam je jasno da se […]
Vest Vučić: Ako ne nađemo sagovornike, idemo na prevremene parlamentarne izbore – prelazne Vlade neće biti objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Jasno je da ćemo imati prevremene parlamentarne izbore; Ponovo pisao po kineskoj tabli

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2023

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je jasno da ćemo imati prevremene parlamentarne izbore, ali nije naveo datum.

Nastavak na Radio 021...

Vučić: Јasno je da ćemo imati prevremene parlamentarne izbore (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2023

BEOGRAD - Јasno je da ćemo imati prevremene parlamentarne izbore, samo je pitanje mjeseca kada će se oni dogoditi, rekao je predsjednik Srbije Alksandar Vučić u obraćanju građanima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.