Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jul.2023, 21:32

Vučević u Rimu razgovarao sa Salvinijem

SRBIJA – Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas u Rimu sa potpredsednikom Vlade Italije i ministrom infrastrukture i transporta Mateom Salvinijem, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Dvojica zvaničnika konstatovali su da su odnosi Srbije i Italije iskreni i prijateljski u duhu strateškog partnerstva. Ministar Vučević zahvalio je ministru Salviniju na podršci koju […]
Vest Vučević u Rimu razgovarao sa Salvinijem objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Potpredsednik Vlade Italije: Razumemo stav Srbije u vezi sa aktuelnom krizom na Kosovu

Izvor: Danas, 04.Jul.2023

Potpredsednik vlade Italije Mateo Salvini izjavio je danas u Rimu na sasastanku sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem da njegova država razume stavove Srbije u vezi sa aktuelnim bezbednosnim izazovima na Kosovu, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.