Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Apr.2024, 17:21

Vučević na pretpremijeri filma „Drava se ne predaje“

SRBIJA – Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je danas pretpremijeri filma „Drava se ne predaje“ u Vojnofilmskom centru „Zastava film“ Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane u Beogradu. Film „Drava se ne predaje“ govori o herojstvu komandanta rečnog monitora „Drava“ poručnika bojnog broda Aleksandra Berića i posade tog broda s početka Drugog svetskog rata […]
Vest Vučević na pretpremijeri filma „Drava se ne predaje“ objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučević na pretpremijeri filma "Drava se ne predaje"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2024

Ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je danas pretpremijeri filma "Drava se ne predaje" u Vojnofilmskom centru "Zastava film" Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.