Vučević čestitao predsedniku drugi mandat: Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 20:16

Vučević čestitao predsedniku drugi mandat: Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje

Svečanosti povodom dodele Vidovdanskih odlikovanja i stupanja na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu prisustvovao je  gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim kaže Vučević i dodaje “Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje, baš kako su nas zavetovali preci i ovaj sveti, veliki dan, koji je kroz vekove pratio našu zemlju“.

Srbija je nepokolebljiva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbija se ne savija. Srbija je ponosita. Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost, navodi Vučević.

“Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana i njegove težine, čovek kome je interes Srbije iznad svega i državnik prekaljen u toj, toliko zahtevnoj, političkoj areni“ ističe Vučević i poručuje “Aleksandre, drugi mandat će ti biti teži nego prvi. Želim ti sreću, zdravlje i snagu da izdržiš, a mi, tvoji saradnici, učinićemo sve da barem malo olakšamo posao i primimo deo tereta na svoja pleća“.

View this post on Instagram

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"VUČIĆ PONOSITO BRANI BOJE NAŠE ZEMLJE" Vučević: Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022

Vučević se oglasio na Instagramu...Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih nagrada u Palati Srbija...- Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim – na ovaj veliki dan, prisustvujem svečanoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.