Vučević: Vladavina prava imperativ u svakom društvu; Misija OEBS pouzdan partner Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2021, 19:05

Vučević: Vladavina prava imperativ u svakom društvu; Misija OEBS pouzdan partner Srbije

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji ambasadorom Janom Bratuom.

Značajna pažnja tokom razgovora je bila posvećena kulturi, odnosno važnosti stvaranja preduslova za njen nesmetani razvoj, što posledično utiče na kvalitet života građana, kao i na razvoj grada, izjavio je Vučević.

Ambasador je istakao da je evidentno da se Novi Sad ozbiljno priprema za preuzimanje titule Evropska prestonica kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << početkom naredne godine, o čemu svedoči promena ruha gradskog jezgra, najavljeni bogat program, kao i vidne oznake u centru grada koje simbolično predstavljaju odbrojavanje dana do datuma preuzimanja te prestižne titule.

Gradonačelnik Vučevič i ambasador Bratu složili su se da je vladavina prava imperativ u svakom društvu, i zaključili da je Misija OEBS-a u Srbiji uvek bila pouzdan partner Srbije i da je kontinuirano podržava u njenim reformama i napretku.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.