Vučević: Junaci sa Košara, hvala vam, vreme ćutanja i zaborava je prošlo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2022, 12:07

Vučević: Junaci sa Košara, hvala vam, vreme ćutanja i zaborava je prošlo

"Na Košarama pre 23 godine nije prolazila samo granica između dve države, tamo se nalazila i granica koja deli junake od nas, "običnih" ljudi" objavio je na svom instagram nalogu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Svako ko je prošao pakao te krvave karaule je ušao na stranu junaka, a 108 naših boraca je prešlo i onu najtežu granicu, onu nevidljivu među u vremenu koja deli prolazno od neprolaznog, sadašnjicu od večnosti" navodi Vučević i dodaje "Srbija pamti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svoje sinove koji su joj dali najvrednije što su imali, kupujući mesto u našem sećanju i tradiciji celog naroda".

"Junaci sa Košara, hvala vam, vreme ćutanja i zaborava je prošlo, živećete večno, dok je nas i Srbije" poručuje gradonačelnik Miloš Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"JUNACI, HVALA VAM, ŽIVEĆETE VEČNO" Vučević poslao snažnu poruku povodom obeležavanja 23 godine od bitke sa Košara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022

Vučević je poslao poruku građanima povodom obeležavanja 23 godine od bitke na Košarama...Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da na Košarama pre 23 godine nije prolazila samo granica između 2 države, tamo se nalazila i granica koja deli junake od nas, "običnih" ljudi...- Svako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.