Vučević: Heroji dana - porodica Subić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2020, 13:03

Vučević: Heroji dana - porodica Subić

"Moji današnji heroji dana su medicinska sestra Ivana Turk Subić koja radi na COVID odeljenju KCV, sin Zoran Subić i suprug Predrag Subić koji rade u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad. Hvala porodici Subić, hvala svim zdravstvenim radnicima, hvala svim našim herojima na požrtvovsnosti jer nema ničeg vrednijeg i važnijeg od ljudskih života", poručio je danas Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Ostanite u kućama, pomozite porodici Subić i svim zdravstvenim radnicima da što pre dobijemo ovu bitku, a dobićemo je sigurno", napisao je on na Fejsbuku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: Heroj dana poštar Bojan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2020, 08:57

"Moj današnji heroj dana je poštar Bojan Kantar. Bojan i njegove kolege su tu da i u vanrednom stanju dođu do vas i donesu penzije, pošiljke, da poštanski saobraćaj neometano teče. Hvala Bojanu i svim njegovim kolegama koji su tu za sve nas, vaše je samo da ostanete kod kuće", poručio je gradonačelnik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.