Vršac: Poziv za volontere na manifestaciji CirKuliranje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Poziv za volontere na manifestaciji "CirKuliranje"

Unija studenata Vršca i udruženje "South Banat Tour" otvorili su konkurs za volontere i volonterke na manifestaciji "CirKuliranje" koja će se realizovati 18. juna u Vršcu.

"CirKuliranje" podrazumeva konferenciju "Razvoj i promocija regionalnog eko-turizma", koja će se održati u kongresnoj dvorani Centra Millenium u Vršcu, kao i bogat festivalski program.

Koncept festivala podrazumeva kombinaciju sporta, umetnosti, avanture i različitosti. Posetioci će imati prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pogledaju izložbu fotografija, mini rok festival, da čuju nastupe dečjih horova, koncert na orguljama, učestvuju u muzičkim radionicama, radionicama ekstremnih sportova, biće održan svetski paraglajding kup, promocija downhill spusta, salsa žurka.

Jedan od ciljeva festivala je i da podstakne mlade ljude da se aktiviraju i iskoriste svoje slobodno vreme na pravi način, navodi se u pozivu.

Obrazac prijave za volontere i volonterke može se pronaći ovde.

Detaljnije informacije o "CirKuliranju" i programu festivala i konferencije dostupne su na sajtu i zvaničnoj Facebook stranici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.