Vršac: Maloletnik ubio dečaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Maloletnik ubio dečaka

U noći između nedelje i ponedeljka, sat vremena posle ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića, dogodilo se ubistvo i pokušaj ubistva maloletnika u Vršcu.

Kako je objavio list Blic, do tragedije je došlo nakon svađe dve grupe maloletnika od 15 do 17 godina.

Jedan maloletnik P.N. (17) izvadio je nož i dve godine mlađeg dečaka V.S. na smrt preklao. Nakon toga, P.N. je drugog mladića M.V. izbo nožem, a ovaj je odmah prebačen u bolnicu.

Ranjeni dečak se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nalazi u vršačkoj bolnici i u stabilnom je stanju.

Kako mediji prenose, do napada je došlo nakon svađe u jednom vršačkom lokalu, gde su mladići bili na proslavi rodenđana.

Kada su dvojica petnaestogodišnjaka izašla iz lokala, mladić sa nožem je pošao za njima i stigao ih na uglu dve ulice, gde ih je napao.

Osumnjičeni maloletnik je uhapšen.

165

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.