Vršac: Bez naplate parkinga i vrtića tokom vanrednog stanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Bez naplate parkinga i vrtića tokom vanrednog stanja

Na celoj teritoriji grada Vršca od danas parking će biti besplatan i to sve dok traje vanredno stanje koje je uvedeno u celoj zemlji u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Grad Vršac je doneo odluku i da za vreme dok deca ne idu predškolske ustanove, naknada se ne naplaćuje, kazala je Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca.

Dodala da ukoliko su neki od roditelja već izvršili uplatu, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti uzeta u obzir za period kada deca budu krenula u vrtiće.

Ukoliko deca, čiji su roditelji izvršili uplatu, nemaju potrebu za vrtićima, već kreću u prvi razred, roditeljima će naknada biti refundirana.

Mitrović je podsetila sve roditelje da ukoliko žele da upišu svoju decu u vrtiće prate aplikaciju eVrtić gde će o svemu blagovremeno biti postavljena obaveštenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.