Vozači oprez, zbog smanjene vidljivosti; Radovi na putu Ljig - Takovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2021, 08:01

Vozači oprez, zbog smanjene vidljivosti; Radovi na putu Ljig - Takovo

Poslednji radni dan nedelje ali i poslednji vikend u avgustu doneće pojačan saobraćaj, pa se već u prvim popodnevnim časovima mogu stvarati manje gužve na naplatnim stanicama ili na onim deonicama na kojima se izvode radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS upozorava vozače na mogućnost mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti zbog moguće kiše i pljuskova.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama za sada nema zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila.

Prema informacijama Uprave graničane policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji vozila na Batrovcima čekaju dva sata, na Horgošu 90, a na Kelebiji 60 minuta.

Na Gradini vozila na ulazu čekaju 45 minuta, a na Gostunu na ulazu i izlazu čekaju 60 minuta.

Na Batrovcima teretna vozila na izlazu čekaju 60 minuta.

Radovi na putu Ljig - Takovo

Na državnom putu I A reda broj 2, na deonici Ljig - Takovo, u oba smera izvode se radovi na košenju putnog pojasa zbog čega su za saobraćaj zauzete zaustavne trake.

Zbog radova, saobraćaj se odvija preticajnim i voznim saobraćajnim trakama, javlja dopisnik Tanjuga.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom i signalizacionom opremom.

Kod Rušnja normalizovan saobraćaj nakon nezgode

Putevi Srbije saopštili su da je normalizovan saobraćaj na Ibarskoj magistrali kod Rušnja nakon saobraćajne nezgode.

Na naplatnoj stanici Stara Pazova - Novi Banovci, smer ka Beogradu do 31. avgusta tokom dana se obavljau radovi u voznoj i zaustavnoj traci, zbog čega se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na deonici Sremska Mitrovica - Ruma, preko Vognja, do 30. septembra obustavljen je saobraćaj zbog radova na pojačanom održavanju puta. Alternativni putni pravci su put Ruma -Jarak, Jarak - Sremska Mitrovica i lokalni put Voganj - Šašinci. Za teretna motorna vozila alternativni put za Sremsku Mitrovicu je iz Rume preko auto-puta do petlje Sr. Mitrovica i tu se uključuju za Sremsku Mitrovicu.

Na deonici Kraljevo-Mataruška Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji kolovoza. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kralkevo, a alternativni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na naplatnoj stanici Vrbas, u smeru Beograd-Subotica vozila čekaju na naplatu 15 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Sremska Rača i Horgoš 2, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta,

na Gradini, na ulazu čeka se 50 minuta.

Na Horgošu na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 120 minuta, na Preševu na ulazu 60 minuta.

Na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, na Batrovcima, na izlazu 120 minuta.

Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 45 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.