Vozači da izbegavaju najtopliji deo dana i ponesu tečnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 06:27

Vozači da izbegavaju najtopliji deo dana i ponesu tečnost

AMSS saopštio je danas da vozače očekuju tropski dani i da treba da izbegavaju najtopliji deo dana za vožnju. Savetuje se da ponesu dovoljno tečnosti kao i da provere pritisak u gumama.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 07:30 časova, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelza.

Kamioni na Batrovcima, na izlazu, čekaju 120 minuta, Šidu 240, Kelebiji 120, kao i na Horgošu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pripremite se

Izvor: B92, 23.Jun.2021

Beograd -- Na početku leta u zemlji se očekuju pravi tropski dani s visokim temperaturama, pa AMSS za vozače ima nekoliko saveta...Pored preporuke da se za putovanje izbegava najtopliji deo dana, Auto-moto savez Srbije savetuje vozače da prekontrolišu vozilo, da imaju dovoljno tečnosti za sve putnike,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.