Vozače popodne očekuje umeren intenzitet saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozače popodne očekuje umeren intenzitet saobraćaja

Vozače ovog popodneva očekuje umeren intenzitet saobraćaja na autoputevima i ostalim frekfentnijim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako navodi, vanrednih zastoja i prekida nema.

U većem delu zemlje preovlađuje pretežno oblačno vreme, te iz saveza upozoravaju na veću opreznost i sporiju vožnju zbog prolećnih vremenskih prilika, čestih pljuskova i mestimično mokrih kolovoza.

AMSS dodaje da je slaba kiša moguća u pojedinim delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije, ali da su meteorolozi najavili da se posle podne očekuje prestanak padavina.

Prema najnovijim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja su do 30 minuta.

AMSS upozorava da je saobraćaj obično pojačan za vreme praznika, kada dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane, kada su zadržavanja duža od uobičajenih.

Iz tog razloga preporučuje vozačima da za vreme praznika koriste

granične prelaze koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo, dodaje AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bez većih zadržavanja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima

Izvor: Blic, 07.Apr.2018

Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, a vozače tokom dana očekuje pretežno oblačno vreme, sa mogućom povremenom kišom, pre svega na severozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.