Voša u Holandiji brani osam golova prednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša u Holandiji brani osam golova prednosti

Rukometaši Vojvodine u subotu igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za EHF kup sa holandskim Grin Parkom. Prednost od osam golova iz prvog meča jeste velika, ali u redovima šampiona Srbije ne žele da je brane, već da upišu još jedan trijumf na evrosceni.

Prikazana igra u prvom meču drugog po kvalitetu evro takmičenja, treneru Vojvodine, Borisu Rojeviću, daje za pravo da sa velikim optimizmom dočeka revanš susret sa prvakom Holandije i osvajačem Super kupa te zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Svi u klubu žele da još jednim trijumfom dočekaju poslednje kolo kvalifikacija za grupnu fazu EHF kupa.

"Ne sme biti opuštanja. Moramo početi meč kao da je ukupni rezultat 0:0 i pokušaćemo da zabeležimo još jednu pobedu. Najvažnije je da prođemo dalje i da pokažemo da se u Srbiji i dalje igra dobar rukomet", naglasio je šef stručnog štaba šampiona Srbije.

Vojvodinu već u utorak očekuje meč 6.kola SEHA lige. Na Slanu baru stiže beloruski Meškov, a biće to prilika za „crveno-bele" da upišu prvi trijumf, pred svojim navijačima, u regionalnom takmičenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.