Vojvođanski maturanti na takmičenju FIMEK-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2020, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski maturanti na takmičenju FIMEK-a

Finalno takmičenje za sve maturante iz Vojvodine, održano je u prostorijama Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment. Ove godine učestvovala je 41 škola iz 23 grada.

Aktivacija taster dugmeta i osvojen bod za svaki tačan odgovor, prilika je da maturanti gimnazija i srednjih škola testiraju svoja znanja iz opšte kulture.

Ovo jedanaesto takmičenje po redu, ima za cilj da motiviše maturante da ulažu u svoje obrazovanje i da razvijaju timski i takmičarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duh, kao i lične preduzetničke veštine.

Najvrednija nagrada za pobednika, jeste besplatno školovanje na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment, ostali takmičari, bez obzira na plasman, dobijaju besplatno polaganje prijemnog ispita.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.