Vojvođanske reke i jezera - zamena za more

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanske reke i jezera - zamena za more

Letnji odmor ne mora uvek da bude odlazak na more. Jezera i reke mogu takođe da budu odličan izbor, pogotovo poslednjih godina kada su se i turističke organizacije više okrenule tim potencijalima i sadržajima privukli veći broj turista.

Potraga za idealnom destinacijom na jezerima ili rekama, ne mora dugo da traje, a ne treba vam čak ni pasoš, s obzirom na to da je upravo Vojvodina druga regija u Evropi po veličini vodenih površina.

Jezero Palić svakako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedno od najpoznatijih u Pokrajini i ove godine obeležava se 555 godina od kada se to jezero prvi put spominje u pisanim dokumentima.

Najave su da će za dve do tri godine jezera Palić i Ludaš biti bezbedna za kupanje, a o tome koliko su uopšte iskorišćeni vodeni potencijali Vojvodine, koji su to sadržaji koji se nude i ko to najviše dolazi za RTV je govorila Jovana Perošević iz Turističke organizacije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.