Vojvodina: Produženi rokovi prijave na konkurse sekretarijata za poljoprivredu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Apr.2023, 13:00

Vojvodina: Produženi rokovi prijave na konkurse sekretarijata za poljoprivredu

VOJVODINA – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doneo je odluke o izmeni vremenskog okvira za četiri raspisana konkursa. Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru u 2023. godini izmenom odluke biće otvoren do utroška sredstava, a najkasnije zaključno sa 21. aprilom 2023. godine. Konkurs […]
Vest Vojvodina: Produženi rokovi prijave na konkurse sekretarijata za poljoprivredu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu izmenio rokove za četiri konkursa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2023

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo izmenio je rokove za četiri raspisana konkursa, objavljeno je na sajtu ovog Sekretarijata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Galerija „Jovan Popović“ raspisala konkurs „Stvaraoci Opova“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Apr.2023, 12:07

OPOVO – Savremena galerija Jovan Popović u Opovu poziva sve zainteresovane stvaraoce iz polja vizuelnih umetnosti da se prijave na konkurs za izlaganje na 29. izložbi „Stvaraoci Opova“ koje će se održati od 22. maja do 30. juna 2023. godine. Opšti uslovi konkursa: Pravo učešća na konkursu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.