Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2024, 08:51

Vlasnici stana ne mogu da izbace podstanara – zamenio vrata i ne želi da preda ključ

Velike su muke podstanara - poskupela kirija, kvarovi koje stanodavac ne rešava, nenajavljene posete vlasnika... Međutim, ni stanodavcima nije lako, jer se nikad ne zna ko može da ti se useli u stan. Iako advokati i jednima i drugima savetuju da potpišu ugovor, nekad ni to nije dovoljno. Posebno ako zakupac ne želi da napusti stan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Snežana 7 godina ne može da uđe u svoj stan, podstanar zamenio bravu i odbija da izađe

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2024

Velike su muke podstanara – poskupela kirija, kvarovi koje stanodavac ne rešava, nenajavljene posete vlasnika… Međutim, ni stanodavcima nije lako, jer se nikad ne zna ko može da ti se useli u stan.. Iako advokati i jednima i drugima savetuju da potpišu ugovor, nekad ni to nije dovoljno. Posebno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.