Vlada prebacuje 2,2 milijarde dinara RFZO za ublažavanje posledica pandemije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada prebacuje 2,2 milijarde dinara RFZO za ublažavanje posledica pandemije

Vlada Srbije donela je rešenje kojim je 2,2 miijarde dinara preneto Ministarstvu finansija na ime transfera Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja radi ublažavanja posledica bolesti Kovid-19 izazvane virusom SARS-Sov-2, objavljeno je u Službenom glasniku.

Sredstva su rešenjem o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve preneta sa programa realizacija infrastrukturnih projekata od značaja za Republiku Srbiju. O realizaciji rešenja Vlade Repubike Srbije stararaće se Ministarstvo finansija, objavljeno je juče u Službenom glasniku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada Srbije prebacila dve milijarde dinara Fondu za zdravstvo

Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020

Vlada Srbije donela je rešenje kojim je 2,2 miijarde dinara preneto Ministarstvu finansija na ime transfera Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja radi ublažavanja posledica bolesti Kovid-19, objavljeno je u Službenom glasniku...Sredstva su preneta sa programa realizacija infrastrukturnih projekata...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.