Više pedijatara i reorganizacija u Domu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više pedijatara i reorganizacija u Domu zdravlja

NOVI SAD -

Lekari u limanskom Domu zdravlja su prezauzeti, a o tom problemu se prethodnih dana govorilo na Radio-televiziji Vojvodine. Roditelji oko 400 mališana, koji su ostali bez izabranog lekara, ipak traže odgovor na pitanje postoji li neko sistemsko rešenje. Načelnica pedijatrije dr Branislava Stanimirov je izjavila da roditelji mogu da izaberu jednog od četiri pedijatra od ponedeljka 18. marta na prijavnom mestu Doma zdravlja na Limanu.

Ona je dodala da će Dom zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaposliti još dva nova pedijatra, kao i da će se reorganizacijom smanjiti velike gužve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više pedijatara i reorganizacija u limanskom Domu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013

NOVI SAD -..Lekari u limanskom Domu zdravlja su prezauzeti, a o tom problemu se prethodnih dana govorilo na Radio-televiziji Vojvodine. Roditelji oko 400 mališana, koji su ostali bez izabranog lekara, ipak traže odgovor na pitanje postoji li neko sistemsko rešenje. Načelnica pedijatrije dr Branislava...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.