Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Feb.2024, 15:00

Više mu se isplati: Student na predavanja putuje avionom umesto da plaća skupu stanarinu

Tim Čen je izjavio da su avionske-karte jeftinije nego da plaća kiriju u Vankuveru. Student Univerziteta Britanske Kolumbije (UBC) Tim Čen dospeo je na naslovne strane nakon što je rekao da leti avionom na svoj koledž dva puta nedeljno kako bi izbegao plaćanje stanarine. Ovaj mladi čovek koji živi u Kalgariju, kaže da su avionske karte do škole […]
Vest Više mu se isplati: Student na predavanja putuje avionom umesto da plaća skupu stanarinu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Student putuje avionom do fakulteta u Vankuveru zbog visokih kirija: "Isto kao da idem autobusom"

Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 13:32

Student Univerziteta u Britanskoj Kolumbiji (UBC), u Vankuveru, Tim Čen putuje avionom skoro dva sata od svoje kuće u kanadskom gradu Kalgariju do fakulteta i nazad jer su cene stanova van kampusa previsoke za njega.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.