Vikend u Tunnelu uz Luton i Šćepine Vragolije i After Affair

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 14:53

Vikend u Tunnelu uz Luton i Šćepine Vragolije i After Affair

U petak 21. aprila klub Tunnel dovodi dinamičan duo - braću Šćepanović - Luton i Šćepine Vragolije, dok nas u subotu 22.aprila očekuje After Affair koji u novom sastavu ponovo dolazi u ovaj klub!

Petak - Luton i Šćepine Vragolije

Dinamičan duo koji već mesecima hara regionom po prvi put u 2023. godini vraća se na svima drag zamračeni plesni podijum. Braća Šćepanović - Luton i Šćepine Vragolije!

Jedan basista i DJ, drugi DJ. Obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa iskustvom za primer, za relativno kratko vreme što su na sceni.

Sa Šćepinim dinamičnim pustolovinama smo skoro svi upoznati, a neki od klubova gde smo ga mogli čuti su: KC "Grad", zatim na serijalu žurki u klubu "Rokanje", na "20/44", gde su "Šćepine vragolije" nastupile zajedno sa Markom Milosavljevićem i Jan Kinčilom, kao i na Festivalu "dev9t".

Luton je, sa druge strane obeležio svaki festival koji je mogao, tako da smo ga čuli i na "dev9t", "No Sleep", "Exit" i "Outhide Festival".

Glavna karakteristika ovog dua jeste inovativni pristup svakom nastupu. Od traka pa sve do outfita ova žurka bez izuzetka predstavlja jedinstveno muzičko putovanje kroz posebnu galaksiju.

Ulaz:

600 dinara pre ponoći

900 dinara posle ponoći

Subota - After Affair

Stara, dobro poznata priča u osveženom ruhu. U duhu proleća koje nas okružuje.

After Affair u svom novom sastavu ponovo dolazi u klub Tunnel!

Ko je bio - zna zašto mu treba repriza. Ko nije uspeo/stigao - verujemo da ga interesuje. Znamo dobro osećaj koji stvaraju kod publike. Razbijanje stereotipa klubske muzike, potencijalne monotije i bilo kakvog vida klišea, navodi se u saopštenju.

Ulaz:

500 dinara pre ponoći

700 dinara posle ponoći

Sve informacije i dešavanja u klubu Tunnel možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.