Vikend na Štrandu uz bogat program za sve generacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend na Štrandu uz bogat program za sve generacije

U želji da svima ulepšaju boravak na najlepšoj plaži na Dunavu, organizatori Štrand Summer Festa pripremili su niz sadržaja i programa za predstojeći vikend.

Tokom celog vikenda koji je pred nama, najmlađi će moći da uživaju u zanimljivom sadržaju na platou ispod Mosta slobode. U petak, već od 16:30 časova u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, policajski službenici dovešće policijske pse, konje i motore koje koriste u svojoj službi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Od 17 časova biće organizovana predstava sa omiljenim likovima iz crtanog filma "Patrolne šape". Najmlađi će se u subotu od 11 do 13 časova takmičiti u pravljenju dvoraca od peska, a žiri će izabrati najlepši. Pobednik takmičenja dobija putovanje za celu porodicu. I to nije sve. U nedelju od 15 do 16 časova na platou ispod Mosta slobode održava se nagradni kviz za decu, a od 19 časova Marko Tajs drži kapueru gde će klinci i klinceze moći da se oprobaju u ovoj veštini i nauče nešto sasvim novo.

Tokom vikenda u okviru Štrand Summer Festa biće priređen besplatni muzički program i razne aktivnosti i za odrasle.

Petak je rezervisan za trening i igranku. Od 18 časova ovog petka odrasli će vežbati sa trenerima fitnes centra World Class. U 20 časova kreće četvrta po redu Štrand Summer Fest igranka osmišljena za rokere svih uzrasta. Svi posetioci će moći da uživaju u stranim i domaćim rock 'n' roll hitovima iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog veka. Nakon igranke, od 22 časa grupa istorijskog šerma Bella Torrees predstaviće zabavu i borbu iz perioda srednjeg veka i renesanse, a osim toga, prirediće i vatreni šou.

I ove subote od 12 do 14 časova na platou ispod Mosta slobode održava se izbor za najbolju domaćicu. Dođite i probajte ukusne specijalitete koje možete kupiti po povoljnim cenama, a sva hrana koja se ne proda biće donirana, kao i prethodnih nedelja. Od 16 do 18 nastup benda, a odmah potom đuskanje se nastavlja na besplatnom času zumbe sa Mimom.

Bogat sadržaj spreman je i za nedelju. Od 15 do 18 časova na platou ispod Mosta slobode plesaće se Salsa, a odmah potom pa do 19 časova posetioci će moći da vežbaju sa trenerima fitnes centra Tajs.

U narednih mesec i po, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.