Video-nadzor na najprometnijim kikindskim ulicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 20:35

Video-nadzor na najprometnijim kikindskim ulicama

Kao i svake godine, Dan Ministarstva unustrašnjih poslov i Dan policije obeležen je i u Policijskoj upravi Kikinda. Predstavnici kikindske lokalne samouprave i PU Kikinda položili su vence i cveće na spomen ploču devetorici pripadnika Ministarstva koji su poginuli 1998. i 1999. godine.

Dan policije bila je prilika da se ozvaniči početak rada video nadzora, realizovanog u okviru projekta “Smart City”. Grad Kikinda obezbedio je video sistem koji će maksimalno povećati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bezbednost sugrađana.

"U ime Policijske uprave, zahvaljujem se lokalnoj samoupravi na ovom sistemu koji će nam puno značiti u daljem radu, a on će od utorka biti operativan. Više od trideset kamera, na 12 lokacija u centru grada, najprometnijim ulicama, raskrsnicama i prilazima gradu doprineće da se poboljša bezbednost", rekao je Dušan Glišin, načelnik PU Kikinda.

Povodom obeležavanja Dana ministarstva, Slave i Dana policije organizovan je program u okviru kojeg su posetioci videli defile vozila organizacionih jedinica PU Kikinda, kao i i nekoliko atraktivnih pokaznih vežbi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prijem za pripadnike PU Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jun.2021, 13:11

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković priredio je povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, prijem za predstavnike Policijske uprave Vranje. - Želim da vam se zahvalim na izuzetnoj saradnji u prethodnoj godini, tokom koje smo se, udruženi, borili protiv koronavirusa. Takođe,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.