Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023, 14:43

Veštačka inteligencija uči decu da čitaju i pišu? Bil Gejts smatra da će se to desiti

Gejts je dodao da će veštačka inteligencija učiniti dostupnim privatno podučavanje velikom broju studenata, koji ranije nisu mogli da to priušte Suosnivač kompanije Microsoft, Bil Gejts, još jednom se dotakao teme kako će veštačka inteligencija (AI) promeniti svet na bolje i uveren je da će četbotovi u budućnosti moći da uče decu da čitaju i čak […]
Vest Veštačka inteligencija uči decu da čitaju i pišu? Bil Gejts smatra da će se to desiti objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Gejts: Za 18 mjeseci četbotovi će učiti djecu da čitaju i pišu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2023

Vještačka inteligencija uskoro moći da pomaže djeci da uče i popravljaju svoje ocjene, ističe Bil Gejts, dodajući da bi četbotovi već u narednih 18 mjeseci mogli da uče djecu da pišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.