Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Avg.2023, 13:17

Vesić: Er Srbija beleži rekordne rezultate, vraća državi 20 miliona evra

BEOGRAD – Er Srbija beleži rekordne rezultate i  jedna je od najsnažnijih regionalnih avio-kompanija u ovom delu Evrope, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i istakao da će srpski avio-prevoznik zbog dobrih poslovnih rezultata ove godine vratiti državi 20 miliona evra. Ministar je objavio na društvenim mrežama da je Er Srbija […]
Vest Vesić: Er Srbija beleži rekordne rezultate, vraća državi 20 miliona evra objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Država Er Srbiji dala 115,5 miliona evra, nazad dobila 20: Da li će nacionalni avioprevoznik kao Lufthansa vratiti sav novac državi?

Izvor: Danas, 11.Avg.2023, 06:40

Po javljanju krize nastale kao posledica pandemije korona virusa, Srbija je "upumpavala" sredstva javnim preduzećima kako bi sprečila njihovo propadanje, te je tako u više navrata dokapitalizovala i nacionalnu avio-kompanju Er Srbiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.