Izgorela hala pogona Enterijer Janković (FOTO, VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2018, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela hala pogona "Enterijer Janković" (FOTO, VIDEO)

Jedna od hala preduzeća "Enterijer Janković" u Novom Sadu koju je sinoć oko 23 časa zahvatio požar, izgorela je, a vatrogasci su rano jutros ugasili požar.

Kako se pretpostavlja, uzrok požara u Primorskoj ulici u Industrijskoj zoni izazvao je kvar na mašini, rekla je Tanjugu predstavnica pres službe novosadskog MUP-a Mileva Tomić.

Ona je dodala da ekipe Hitne pomoći nisu intervenisale, jer u to vreme nije bilo radnika u pogonu.

U Vatrogasnoj jedinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naveli su da je u gašenju učestvovalo desetak vozila s više desetina vatrogasaca iz Novog Sada i kolega iz okolnih naselja.

Oko ponoći čula se jaka eksplozija i kako smo saznali vatra je zahvatila lakirnicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorelo u Novom Sadu, čula se i eksplozija VIDEO

Izvor: B92, 13.Sep.2018

Novi Sad -- Jednu od hala preduzeća "Enterijer Janković" koja se nalazi u Primorskoj ulici u Industrijskoj zoni u Novom Sadu, večeras oko 23 časa zahvatio je požar...Kako je javio RTV oko ponoći čula se i jaka eksplozija i kako je saznala ta medijska kuća vatra je zahvatila lakirnicu...Vatra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.