Velika posećenost parade maskota u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika posećenost parade maskota u Novom Sadu

Upravo završeni vikend širom regiona protekao je u znaku Dečjeg festivala koji organizuje CineStar u svim svojim bioskopima. Mnogobrojni mališani uživali su u kreativnim radionicama, odličnim crtaćima i glavnom događaju festivala - Paradi maskota koja je krenula od CineStara kroz čitav tržni centar BIG u Novom Sadu.

Kao i prethodne godine, cilj manifestacije bio je da kod najmlađih razvije ljubav prema filmu, odlasku u bioskop i da pokrene njihovu maštu aktivnostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje podstiču dečiju kreativnost.

Likovne radionice, modelovanje kinetičkim peskom, različitekreativne radionice uz stručne animatore,samo su neke od atrakcija koje su okupirale dečiju pažnju. Face painting bio je neizostavan i ove godine, pa su se na festivalu mogle videti mnoge princeze iz bajki, kao i likovi iz omiljenih crtaća i video igrica.

Poseta Paradi maskota oborila je sve rekorde, maskirana deca pridružila su se paradi zajedno s roditeljima, a CineStar ih je za to nagradio bioskopskim ulaznicama.

Pored face paintinga i kostimi su učinili da se mališani na nekoliko sati pretvore u svoje idole iz različitih crtaća. Betmen, Spajdermen, Diznijevi junaci, Nindža kornjače,

Štrumfovi - svi zajedno paradirali su novosadskim tržnim centrom BIG i uživali u najlepšem dečjem događaju godine.

Posetioci koji su imali priliku da vide Paradu maskota kroz tržni centar BIG, na trenutak su se vratili u najbezbrižnije razdoblje života, a mališani koji su se slučajno zatekli u shopping centru iskoristili su priliku i priključili se paradi koju su pratili ples, muzika i smieh.

Najmlađe su dodatno obradovali i slatki pokloni partnera Dečijeg festivala Swisslion,koji se pobrinuo da niko ne ode kući praznih ruku. Mališani su kući poneli i mnogo divnih uspomena, naučenih veština i novih drugara, sa željom da se dogodine druže na istom mestu u još većem broju. Mnogo radosti, zabave i igre obeležili su nedavno završeni festival.

Roditelji nisu krili svoje oduševljenje, a ističu da su prezadovoljni organizacijom i aktivnostima, koje su bile pripremljene za decu. Na CineStaru je težak zadatak da sledeće godine proba da nadmaši ovogodišnji uspeh, ali najavljuju još bogatiji program i odličnu zabavu, što je već postala tradicija Dečjeg festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dječiji festival u svim Cinestar kinima oborio rekord posjećenosti

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2019, 00:14

Protekli vikend širom regiona protekao je u znaku šestog Dječijeg festivala, koji organizuje CineStar u svim svojim kinima. Mnogobrojni mališani su uživali u zanimljivim radionicama, odličnim crtićima i glavnom događaju festivala - Paradi maskota koja je krenula od CineStara kroz čitav ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.